Paradiso 2018

Voor de derde keer stond Noisy Voices in de Poptempel van Nederland, Paradiso.
Het werd een fantastisch optreden. Iedereen is van de wereld schudde de zaal wakker en op de eerste tonen van Be my number 2 werd het doodstil in de zaal! De mannen zetten daarna heel sterk in met Take me to Church en de uitsmijter werd enthousiast ontvangen. Mother Earth, het dak ging eraf. Met dank aan een fantastisch combo (het zeulen met de instrumenten meer dan waard) en natuurlijk onze dirigent, kunnen we trots op onszelf zijn.

Op Youtube staan de filmpjes (met dank aan de zus van Diana en Wouter!)

Iedereen is van de wereld - https://youtu.be/0p1_21hpgZY
Be my number 2 - https://youtu.be/CI3hsi0DLnc
Take me to church - https://youtu.be/XBSrtOe99I4
Mother Earth - https://youtu.be/RpV6Elsvq2Y

 WhatsApp Image 2018 01 13 at 15.01.39 2

Openlucht concert Katwijk 2017

Noisy Voices Katwijk 4 juli 2017

Het was een zeer geslaagd optreden op het drijvende podium bij de oude veerstoep in Katwijk. Ruim 150 toeschouwers waren aanwezig bij ons 1e (en zeker niet laatste) openlucht concert in Katwijk.


Van het altijd vrolijke Brand new day naar Hemel en Aarde. Zeer ingetogen All of me gevolgd door een klassieker van Queen, I want it all. Een mooie Stay with me waarin de tenoren hun beste kant lieten zien en Iedereen is van de wereld liet het ponton hevig schommelen waarna een van de eerste hits van Coldplay Viva la Vida over de Maas rolde..

Mediterrane sferen werden door I'm Yours opgeroepen en bij een van de mooiere klassiekers uit de 70'er jaren Nights in White Satin zwijmelden we en het publiek weg. Royals, een aanklacht tegen het soms exorbitante luxe leven bracht ons terug naar het heden. Take me to church schalde over het water voor de 2e keer zongen we dit tijdens een optreden. Africa van Toto kwam met veel passie tot de toehoorders en het bleef droog. Een nieuw eigentijds nummer van Justin Timberlake Can't stop the feeling liet zien hoe Noisy Voices ook kan swingen. Met Raise your glass van Pink sloten we het concert af.

Onze dirigent Peter bedankte de aanwezigen voor het luisteren, kijken en het applaus. De toegift, hoe kan het ook anders; Brabant van Guus Meeuwis. Ook hier bleef het podium niet rustig in het water liggen en ook de toeschouwers deinden vrolijk mee. 


Noisy Voices kan trots op zichzelf zijn en op Peter onze rots in de branding. Petje af voor ons combo dat sinds enige tijd weer helemaal compleet  is en en al goed op elkaar ingespeeld raakt.
Een zeer geslaagde avond en dit smaakt naar meer!

Agenda

Agenda 2019

zaterdag 4 mei 2019
20:30- 21:00
Theater na de Dam in het Schouwcafé te Cuijk

zondag 5 mei 2019
14:00 - 16:00
Voorjaarsoptreden in de Kerk in Sint Agatha

zondag 16 juni 2019
14:00 - 16:00
Tuinconcert Café Taurus - Cuijk

zaterdag 22 juni 2019
20:15 - 21:00
Inzingen van de Vaart - Boxmeer